Haluatko kumppaniksi?

perheKiinteistövälitys – LOMAASUNTO.NET on espanjassa toimiva suomalaisomistuksessa oleva kiinteistövälitys, jonka konserniin kuuluu myös Bar & Restaurante Nuriasol eli huoneistohotellin ravintolamaailma. Kiinteistövälitys on toiminut laadukkaasti jo 6 vuoden ajan. Laajennamme jatkuvasti myyntiin ja keskitymme uudiskohteisiin.

Olemme perheyritys jonka palveluksessa on suomalaisten asiakaspalvelijoiden lisäksi paikallista henkilökuntaa. Lisäksi olemme suurin suomalainen huoneistohotelleja kuukausihinnalla välittävä espanjassa oleva operaattori. Meillä on sopimus n. 20 hotellin kanssa suomalaisten majoittamisesta huoneistoihin talvisaikaan. Lisäksi välitämme niitä kesällä lomalaisille.

Perheyrityksen taustalta löytyy Yrittäjä Marko Levander ja hänen vaimonsa Rossmary Rivaz. He ovat tottuneet toimimaan kansainvälisessä ympäristössä. Markolla on kokemus espanjalaisesta yritys kulttuurista jo yli 13 vuoden ajalta. Tärkeintä meille on perheyrityksenä luonnollinen, luonteva ja rehellinen palvelumalli. Tätä odotamme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Kumppanuus ohjelmamme on suunnattu suomalaisille kiinteistövälitystoimistoille jotka hakevat myyntikohteita Espanjasta. Tarjoamme uudiskohteita espanjasta ja haemme myös yksilöllisemmin asuntoa asiakkaillenne. Meillä on myös paikallista henkilökuntaa, joka on erikoistunut hankkimaan toiveiden mukaisen huoneiston.

Mikäli olet kiinteistövälittäjä suomessa tai ulkomailla on sinulla mahdollisuus päästä kumppaniksemme. Täyttämällä oheinen lomake markkinointimmi ottaa teihin mahdollisimman pian yhteyttä. Voitte myös soittaa +34 951 396 822 /Marko


Please enter the security code:
security code
Security Code:
Submit