036215 Perlata II – Rivitalot

Alhaurin de la Torre on espanjalainen laadukas asuinalue aivan Malagan kaupungin läheisyydessä. Turvallinen alue jossa voi viihtyä ja nauttia useiden kultuurien yhtenäisyydestä.  Peralta II on 14 huoneiston rivitalo alue jossa oma uima-allas alue ja jokaisella huoneistolla oma parkkipaikka.  Huoneistot on rakennettu laadukkaista materiaaleista ja huoneistot voidaan myös sisustaa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Alue on samalla rauhallisen espanjalaistyyppinen, mutta kuitenkin aivan vieressä Malagan kaupungin vilinää. Uuden moottoritien ansiosta olet vain 15 minuutin päässä Malagan keskustasta tai Malagan Lentokentältä. Kuitenkin samalla olet keskellä luontoa koska ympärilläsi on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja golf kenttiä voit löytää 15 minuutin ajomatkan päästä.

KUVAT

POHJAPIIRROKSET

HINNASTO Maaliskuu 2016


Hinta: Alk. 220 000 €
Vapaana:
Osoite:
Neliöt:
Hissi: Ei
Makuuhuoneet: 3 mh
Merinäköala: Ei
Kylpyhuoneet: 1 + 2
Parveke: Kyllä ja piha
Uima-allas: Kyllä
Ilmastointi:
Uuni:
Muuta erikoista:


Please enter the security code:
security code
Security Code:
Submit