046203 MYRAMAR II – Aurinko

7UUDISKOHDE: Benalmadena on tyylikästä ja paljon uudiskohteita oleva asunto alue vain 20 minuutin päässä lentokentältä. Urb. Myramar on alue josa mm. kattohuoneistoista on hyva panoraamainen näkymä costa del solin rannalle.

Benalmadena alueena on hyvää tasoa ja sieltä löytyvät niin Yksityiset sairaalat, Tivoli, Kaupat ym. Ravintolat ja elintarvike kauppa ja apteekki löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä.  Costa del solin valtaväylille pääsee vain muutamassa minuutissa. Urheilumahdollisuudet kuten Padel, tennis tai vaikka vaellus on mahdollista hyvinkin lähellä.

Kohteen rakentajana on yksi vanhimmista paikallisista yrityksistä (Myramar) joka on toiminut jo vuodesta 1958. Heidän taustansa on asunrakentamisessa mutta kokemusta löytyy myös Kauppakeskuksien, toimistorakentamisen sekä mm. hotellin tiimoilta.

Vaihe 1 ja 2 valmis.

Vaihe 3 (Kesäkuu 2017)

KUVAT

POHJAPIIRROKSET

KATTOHUONEISTOT (Vaihe 3)

ESITE

HINNASTO Vaihe 1 ja 2 ( Valmis)

HINNASTO Vaihe 3 ( Kesäkuu 2017)

Yhteydet Puh: +34 951 396 822, +34 692 170 990  info@lomaasunto.net tai alla olevalla lomakkeella.


Hinta: Alk. 169 623 € (+iva 10%)
Vapaana: Heti!
Osoite:
Neliöt:
Hissi: On
Makuuhuoneet: 2 - 4 mh.
Merinäköala: Osassa
Kylpyhuoneet: 2
Parveke: Kyllä
Uima-allas: Kyllä
Ilmastointi: Esi asennettu
Uuni: Tilattavissa
Muuta erikoista:


Please enter the security code:
security code
Security Code:
Submit