046201 Sauce II – Perheasunnot

sauext004UUDISKOHDE: Miramar on Fuengirolan iso ja toimiva kauppakeskus josta voit löytää niin elokuvateatterin, ravintolamaailman, elintarvikekaupan tai voit nauttia lukuisista vaatekaupoista. Alue on toimiva kokonaisuus aivan rannan tuntumassa sekä fuengiroola:n Linnan ( Castillo sohail ).

Fuengiroolan ulkoilualueet ovat välittömässä läheisyydessä. Voit vuokrata hevosen ja lähteä ratsastamaan läheisille kukkuloille tai kävellä rantaan ottamaan aurinkoa. Taloyhtiön iso uima-allas on myös käytössäsi.

Nämä huoneistot on suunniteltu skandinaavisen perheen  makuun. Tilavat huone ratkaisut ja laadukkaat materiaalit sekä palvelut lähellä mahdollistaa myös jälleen vuokrauksen suomalaisille perheille. Rakennus yritys on tunnettu MYRAMAR joka on toiminnut rakentajana jo vuodesta 1958 joka takaa hyvän laadun ja pitkäikäiset toimintamallit.

KUVAT

POHJAPIIRROKSET

ESITE

HINNASTO Huhti 2016

 

Yhteydet Puh: +34 951 396 822, +34 692 170 990  info@lomaasunto.net tai alla olevalla lomakkeella.


Hinta: Alk. 185 520 €
Vapaana: Joulukuu 2016
Osoite:
Neliöt:
Hissi: on
Makuuhuoneet: 2 - 4 mh.
Merinäköala:
Kylpyhuoneet: 2
Parveke: Kyllä
Uima-allas: Kyllä
Ilmastointi: Esiasennettu
Uuni:
Muuta erikoista:


Please enter the security code:
security code
Security Code:
Submit