Montako välittäjää tarvitset? – Oletko sijoittaja? – Haluatko oman kerrostalon?

28Kiinteistövälitys – Lomaasunto.net on espanjassa paikallisesti hyvin integroitunut palvelutoimisto joka on erikoistunut uudiskohteiden välittämiseen. Jo rakennus vaiheessa asiakas voi vaikuttaa sekä pohja että materiaali valintoihin. Samalla asiakkaalla on 10 v. turva/takuu. Tätä ei ole käytetyssä kohteessa. Kuulumme myös kiinteistövälittäjien yhteis rekisteriin, jossa on pelkästään Aurinkorannikolta n. 27 000 eri huoneistoa. Käytännössä et tarvitse kuin yhden välittäjän joka pystyy sinua palvelemaan.

Oli huoneistosi käyttötarkoitus sijoitus tai perheen vakituinen tai kakkos asunto niin me olemme paikan päällä ja tarkkailemme asuntosi valmistumista. Tunnemme espanjalaisen kulttuurin ja rakennus käytännöt. Toimistomme sijaitsee yhdessä Nuriasol huoneistohotellin ravintola maailmassa, joita yrityksemme myös hallinnoi. Keskeisen sijainnin takia me pystymme löytämään unelmiesi kodin tai sijoituskohteen.

Oman henkilökuntamme lisäksi teemme aktiivista yhteistyötä asuntosektorin ammattilaisten kanssa costa del sol:lla sekä suomessa. Meillä on myös kumppanuus ohjelma suomalaisten kiinteistövälitys toimistojen kanssa. Tästä johtuen voit myös asioida tutun oman paikkakuntasi välittäjän kanssa.

Asunnon osto ulkomailta on nyt erittäin ajankohtainen. Espanjasta on tullut viimeaikoina entistäkin suositumpi kohde. Yksi siihen vaikuttava tekijä on turvallisuus. Hintojen nousu eri tilastojen mukaan on alkanut ja olemme uuden kauden kynnyksellä.

contratoOletko sijoittaja? haluatko vaikka rakentaa oman kerrostalon?

Meillä on hyvät suhteen niin niin tontin omistajiin, rakennusyhtiöihin kuin virkamiehiin. Paikalliset projektin suunnittelijamme voi yhteistyössä kanssanne tehdä vaikka kokonaisia kerrostaloja. Näiden kohteiden myynti ja vuokraus onnistuu helposti kauttamme. Referenssinä voimme käyttää yli 10 huoneistohotellin jälleen vuokrausta. Vuokra tuotto on pienimmilläänkin 5-8 % Hyvissä kohteissa pääsemme vieläkin parempiin tuottoihin. Keskisuurissa huoneistohotelleissa tuotto on 10-15 % vuosi.

Kuka huolehtii huoneistosta kun ette ole itse paikalla?

Huolehdimme tulevaisuudestasi, kohteen jälkivuokrauksen ja huoltotoimien osalta. Käytettyjen kohteiden remontit voit helposti antaa valvontaamme. Me olemme täällä silloin kun sinä olet suomessa.


Please enter the security code:
security code
Security Code:
Submit

 

 


Yhteydet: info@lomaasunto.net Puh: +34 951 396 822 tai +34 692 170 990 (Ark. 12 – 18:00)