056101 MAIRENA – Marbella

7UUDISKOHDE: Marbella on alueena tunnettu laadusta ja varakkaiden asuin alueena. Mairena Forst on yksityisellä suljetulla alueella oleva uudiskohde, jossa voit nauttia alueen marbellan läheisyydestä, mutta samalla luonnon rauhallisuudesta.

Laadukkaat huoneistot huokuu merellistä läheisyyttä sillä alueelta on hyvä panoraaminen merinäköala joka tulee arvoonsa varsinkin kattohuoneistoissa.

Rakennus alueen ympäröi espanjalainen luonto jossa mm. UNESCON suojelemia alueita. Asuinalueella on vartiointi 24/7, hienot merinäköalat, Uima-alueet myös perheen pienimmille ja sinulla on mahdollisuus nauttia myös taloyhtiön saunoista. Huoneistoja on 1,2 ja 3 makuuhuoneen huoneistoja joihin kaikkiin sisältyy kaksi parkkipaikkaa ja yksi varasto.

Huoneistojen sijainti on rauhallinen, mutta asiointi lähimmissä kaupungeissa vaatii auton. Saksalainen koulu on aivan vieressä. Urheilu mahdollisuuksia kuten Tennis, golf, etc. löytyy kohtuullisen etäisyyden päässä.

KARTTA

HINNASTO

KUVAT

 

Yhteydet Puh: +34 951 396 822, +34 692 170 990  info@lomaasunto.net tai alla olevalla lomakkeella.


Hinta: Alk. 187 000 €. (+iva)
Vapaana:
Osoite: Marbella
Neliöt:
Hissi:
Makuuhuoneet: 1 - 3 mh.
Merinäköala: Osassa
Kylpyhuoneet: 1-2 kh.
Parveke: Kyllä
Uima-allas: Kyllä
Ilmastointi:
Uuni:
Muuta erikoista:


Please enter the security code:
security code
Security Code:
Submit