Haluatko myydä huoneistosi espanjasta?

YhteistyöEspanjan asuntojen myyntiajan ovat lyhentyneet. Vielä 2013 asunnon keskimääräinen myyntiaika on n. 19 kk. ja vuoden 2016 alku on tiputtanut myyntiajan n. 10 kk. Tämä tarkoittaa sitä että huoneistojen kauppa on liikkeellä. Osittain se luonnollisesti johtuu maailman tilanteesta. Turkin, Kreikan tai vaikka Egyptin tilanne ei ole houkutellut ostajia, mutta tuttu suomalaisten suosikki Costa del sol on jälleen myynti kohteissa vahvistanut asemaansa.

Mikäli olet päättänyt luopua lomahuoneistostasi Costa del solin alueella. Me hoidamme kanssanne huoneistonne välityksen edullisesti yhdessä jälleen myynti verkostomme kanssa suomessa. n. 40 eri kiinteistövälitys toimistoa on tehnyt kanssamme kumppanuus sopimuksen. Tämä tarkoittaa sitä että hoidamme paikallisesti esittelyt ja tunnemme hyvin espanjalaisen lainsäädännön sekä myynti kulttuurin. Huoneistonne tulee välitykseen ympäri suomea oleviin kumppanuus toimistoihimme. Lisäksi olemme mukana Espanjassa kiinteistövälittäjien yhteisrekisterissä. Tässä rekisterissä on n. 800 erin kiinteistövälitystoimistoa Espanjassa. Huoneistosi uusi omistaja voi olla vaikka Hollannista tai vaikka Englannista.


Please enter the security code:
security code
Security Code:
Submit