Las Lagunas, Mijas- Alk. 141 700 €

primeinvest-atico-1500x931Las Lagunas on suomalaisten suosiman Fuengiroolan kaupungin vieressä oleva asuinalue. Vaikka alue kuuluu Mijaksen kaupunkiin on Fuengiroolan rannat ja palvelut saatavilla. Espanjan suosituin elintarvikekauppa ketjun ( Mercadona) kauppa on 50 m. päässä ja muutkin palvelut ovat lähettyvillä. Miramar kauppakeskus on linnuntietä 1,2 km.

Costa del solilla on hyvät harraste mahdollisuudet kuten Golf, Tennis, Paden tai vaikka kuntosali. Taloyhtiössä on oma kuntosali. Uudisrakennuksen rakentaja on espanjassa tunnettu rakentaja jo vuodesta 1973 alkaen ja yli 27000 huoneiston laadukas rakentaja. Perheyrityksen taustat löytyvät Sevillasta.

Huoneistot?

Huoneistot ovat laadukkaita ja aurinkoiset parvekkeet suoraan etelään mahdollistavat espanjasta täydellisen nauttimisen. Huoneiston keittiöt ja kylpyhuoneet tulevat kalustettuina ja koneet ovat laadukkaita. Ilmastointi on esiasennettu ja kauttamme hoidamme teille haluamanne tyylisen ilmastointi järjestelmän asennuksineen.

Jällenvuokraus?

Fuengiroolan alueella sekä lähimaastossa asuun talvisaikaan n. 10 000 suomalaista. Nämä laadukkaat huoneistot on halutessanne mahdollista jälleen vuokrata helposti ja vuokratuotto on jopa 5-8% vuodessa. Lisäksi seuraaville vuosille ennustetaan asuntojen hintojen nousua. Rakentamisen aikana uudiskohteissa on normaalia muuttaa hintaa. Tästä johtuen julkistamme aina päivän hinnan ja tarjousta tehtäessä tarkistamme hinnan erikseen rakentajalta. Tästä hyötyy eniten rakentamisen alkuvaiheessa varauksen tehneet.

Varausmaksu ja maksuaikataulu?

Asiakkaan varatessa kohdetta maksetaan 6000 €. Varausmaksu. Lokakuussa ( Rakennuslupa ) maksetaan 30 % ( – 6000€). ja tehdään sopimus ns. kauppasopimus. Rakennusvaiheessa maksetaan 10 % ja loput 60 % maksetaan rakennuksen valmistuttua. Rakentaja on neuvotellut asiakkaan puolesta lainatarjouksen jota on mahdollista hakea. Kauttamme on mahdollista myös saada muita lainatarjouksia.

Yhteydenotot: Ark. 12-18 +34 951 396 822 Muina aikoina +34 692 170 990 tai info@lomaasunto.net (ps. myös Chat käytössäsi)