Myymme asuntosi tehokkaasti

realestateOlemme suomalaisomisteinen kansainvälinen kiinteistövälitys toimisto, jolla on pitkä kokemus espanjalaisesta yritys kulttuurista sekä toimintamalleista. Kuitenkin käytämme välitystavassa uutta tekniikkaa ja olemme hyvä yhteistyökumppani niin asunnon omistajille kuin muille välittäjille. Espanjalainen välityskulttuuri poikkeaa yhteistyön osala selkeästi suomalaisesta. Suomessa asiakas kiertää välittäjältä toiselle espanjassa se ei ole tarpeellista.

Kohteen vastaanottaminen ja kartoittaminen on tärkeää. Asiakas palvelijamme kartoittaa yhdessä kanssanne oikean hinnan asunnolle. Huoneisto kuvataan sekä virtuaalista asuntoesittelyä varten sekä perinteisillä kuvilla. Tarvittaessa kunnostamme asunnon myyntikuntoon ja pyrimme mahdollisimman tehokkaaseen toimintatapaan.

Emme edellytä yksinmyyntisopimusta ja silti asunto kaikilla yhteistyö nettisivuillamme ja tarjolla myös yhteisrekistereiden kautta muilla kiinteistövälitys toimistoilla.  Asuntoa myydään siis suomalaisten lisäksi kansainvälisillä markkinoilla, Käytössämme on Suomi, Ruotsi, Espanja, Englanti sekä venäjän kieliset markkinat. Yhteisrekistereiden kautta löytyy kumppani vielä useammalle kielelle.

Vuokra- ja kiinteistövälitys Lomaasunto.net sekä Real Estate – Home in Spain.net

  • Resales yhteisrekisterit n. 25000 myytävää kohdetta ( Costa del sol)
  • 857 yhteistyö kiinteistövälitys yritystä.
  • Ilmoitamme nettisivujemme lisäksi useammalla kansainvälisillä sivustoilla.
  • Teemme omista kohteistamme 360 VR virtuaaliset asuntoesittelyt
  • Kuvaamme kohteet myös perinteisillä kuvilla
  • Jos ei tuloksia ei palkkioita

Yhteydet: +34 951 396 822, +34 692 170 990 tai +34 696 775 671
Sähköpostilla: info@lomaasunto.net


Katso esimerkki virtuaalisesta asuntoesittelystä: