VUOKRA: Veramar ***+

PANDEMIAN VAIKUTUS

Hotelli  on SULJETTU johtuen viranomaismääräyksistä TOISTAISEKSI. Ehdollisia varauksia otetaan vastaan mutta emme voi taata varausta.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme +34 692 170 990

Skybar Booking-3Veramar huoneistohotelli muutui yhdessä talvessa ( 2016/2017) Eco luokasta ***+luokkaan. Huoneistot remontoitiin täysin ja hotellin sisääntulo, allasalue kuten myös allasbaari koki todellisen muutoksen. Hotellin katolle rakennetiin Sky baari josta Panoraaminen merinäköala.

Huoneistot ovat hyvin kalustettuja.  Rannalle on n. 300 m. matka ja fuengirolan keskustaan n. 1 km. Hotelli sijaitsee siis idyllisellä Espanjalaisella alueella josta löytyy palvelut, ravintolat ym. läheltä. Miramar kauppakeskukseen on vain n. 1 km. matka josta löydät myös isot kauppaketjut ym. palvelut.

Veramar:ssa on saatavilla yksiöitä sekä 1 mh. huoneistoja joissa on parveke, ilmastointi ja satelliitti TV. Huoneistoissa on kahvinkeitin, mikroaaltouuni ja astiastot neljälle. Keittosyvennyksessä voit valmistaa ateriat niin halutessasi. Tai sitten käyt paikallisessa ravintolassa illastamassa ja loppu Drinkin nauttimassa hotellin katolla olevalla Sky baarissa.

Pitkäaikaisessa: Normali kevyt siivous 1 x vko. sekä internet ( ala-aula ) , sähkö ja vesi kuuluvat tarjoushintaan.

Hotellin vieressä sijaitsee myös normaali elintarvikekauppa, josta voit löytää kaikki päivittäiset elintarvikkeet. Hotellin ympäristö on hyvin espanjalaista aluetta, joten paikallisia ravintoloita ja baareja löytyy lähettyviltä.

KARTTA!

Yhteydet Puh: +34 692 170 990 info@lomaasunto.net 
Oikeudet meistä johtumattomiin hinnan muutoksiin tai viranomaiset määräyksiin pidätetään. Lomaasunto.net toimii varauksen välittäjänä ja antaa suomenkielisen asiakaspalvelun. Lomaasunto.net:n vastuu on varauksen tekemisessä ja varsinaiset maksut suoritetaan suoraan varsinaiselle huoneiston onistajalle tai hotelllioperaattorille.