Lomahuoneisto – Canteras (Girasol)

Apartamento Canteras on tyylikäs yhden makuuhuoneen asunto, joka sijaitsee Los Pacosissa rauhallisessa ympäristössä lähellä päivittäispalveluita.

Kauniin asunnon lisäksi pääset nauttimaan vehreästä ja aurinkoisesta puutarhasta, jossa on iso ympäri vuoden auki oleva uima-allas. Piha-aluetta pidetään yleisesti yhtenä alueen kauneimmista. Huoneistoon pääse hissillä maatasosta saakka. Lähimpään päivittäistavarakauppaan on matkaa 300m, apteekkiin 400m ja Fuengirolan Padelkentät löytyvät 400m päästä. Lasten leikkikenttä ja bussipysäkki ovat talon vieressä. Bussilla pääset sujuvasti kaupungin keskustaan ja shoppincenter Miramareen. Rantaan on matkaa 1.5 km. Malagan lentokentältä on nopea n. 20 min. yhteys moottoritietä pitkin.

  • Nukkumapaikat neljälle: mh parivuode ja oh levitettävä sänky. Makuuhuoneessa on pimennysverhot ja vaatekaappi. Lisäksi eteisessä on kenkäkaappi ja olohuoneessa laatikosto tavaroille. Asunnossa on palovaroitin.
  • Kylpyhuoneessa wc-istuin, pesuallas, bideesuihku, suihku ja pesukone
  • Keittiössä uunillinen liesi, astianpesukone, jääkaappipakastin, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Astioita ja keittiötyövälineitä on runsaasti. Huoneiston televisio on sijoitettu seinälle, josta sitä on helppo katsoa.
  • Olohuoneessa on iso divaanisohva ja tv.
  • Asunnossa on ilmalämpöpumppu, osittainen lattialämmitys ja vuokrahintaan kuuluva Wifi.
  • Lisätilaa huoneistolle antaa iso lasitettu etelänsuuntainen parveke, josta on sivuttainen merinäköala. Parvekkeella on sähkögrilli ja ruokailukalusto.
  • Vuokrahintaan kuuluu lisäksi peitteet, tyynyt ja lakanat sekä erikokoisia pyyheliinoja. Myös vesi kuuluu vuokrahintaan. Sähkö kuuluu vuokrahintaan viikkovuokraushinnoissa, kuukausivuokralainen maksaa sähkönkulutuksen kulutuksen mukaan; asunnossa on käytön osoittava mittari.
  • Vuokralaisena saat kahdet avaimet piha-alueelle ja huoneistoon, joiden lukot ovat turvalukkoja.
  • Asunto on rekisteröity viralliseen Junta de Andalucian loma-asuntojen vuokrausrekisteriin.