Vuokrausehdot

LOMAASUNTO.NET on yksi Restaurantes Catering en el norte S.L. – yrityksen liiketoimintanimistä. Yhtiön palvelupiste löytyy Fuengirolan Los Bolichesista Ravintola Nuriasolin yhteydestä.

Suurin osa asunnoistamme löytyy Fuengirolasta ja asuntoja on tarjolla kaikissa kokoluokissa, yksiöistä isoihin huviloihin. Osa vuokrattavista kohteistamme on pitkäaikaisvuokrauksessa, eivätkä tämän takia näy sivustollamme. Myöskään osa kohteista ei näy sivuillamme huoneiston omistajan pyynnöstä.

Huoneistohotelleilla on omat sopimusehtonsa ja ne pitää tarkista aina hotelli kohtaisesti. Kaikissa hotelleissa hintaan ei kuulu siivoukset, tallelokerot, parkkipaikat ym. muuten kuin erikseen hinnoteltuna.

Osa asunnoista on saatavilla vuokralle ainoastaan talvikaudeksi (syys-kesäkuu) tai kesäkaudeksi (heinä-elokuu). Voit tiedustella meiltä tarkemmin ottamalla meihin yhteyttä  Puh: +34 951 396 822 info@lomaasunto.net tai alla olevalla lomakkeella.


 

Please enter the security code:
security code
Security Code:
Submit

 


 

HUONEISTOHOTELLIT – YLEISET EHDOT

Huoneistohotelli paketit on aina hotellikohtaisia sopimuksia. Varustetaso ja maksuun kuuluvat palvelut voivat poiketa toisistaan hotellikohtaisesti. Lomaasunto.net asiakaspalvelu auttaa teitä hotelli/palvelupaketti kohtaisissa eroissa.

Varaaminen

Kun löydätte sivustoltamme huoneistohotellin, jonka haluatte vuokrata, lähettäkää asiasta meille kysely. Varaa suoraan sivumme varausjärjestelmästä tai ota yhteytä puhelimitse (ark. 12-18 esp. Puh: +34 951 396 822 ) Vastaamme siihen lähettämällä teille sähköpostiin varausvahvistuksen yksityiskohtaisine toimintaohjeineen.

Varattuanne huoneiston tulette saamaan sähköpostiinne alustavan varausvahvistuksen. Hotellilla on oikeus perua varaus 72 tunnin kuluessa alustavasta varausvahvistuksesta. Varattaessa ette maksa mitään varausmaksua, vaan kaikki suoritukset suoritetaan suoraan hotellille saavuttaessa.

Asiakas voi perua varauksen vielä 72 tuntia ennen saapumista ilman erillistä korvausta.

Lomaasunto.net ei vastaa hotellin muutoksista, jotka johtuvat hotellista. Tarjoustuoteissa on aina rajoitettu kiintiö. Ylibuukkaus tilanteessa hotelli vastaa asiakkaan uudelleen sijoittamisesta ja korvauksista.

Vuokrasopimus

Vuokrasopimus pitkäaikaisemmassa vuokrauksessa tehdään paikallisella kielellä hotellin sopimusmallin mukaan. Lomaasunto.net on tarkastannut kaikki sopimukset ennakoon, että ne vastaavat normaaleita käytäntöjä.

Varauksen peruuttaminen

Mikäli peruutatte varauksen 72 tuntia ennen saapumista, ei asiakasta veloiteta erikseen peruutuksesta. Mikäli olette valinneet erikseen tuotteen joka on ilman peruutusturvaa, on hotellilla oikeus veloittaa käytäntönsä mukaisesti peruutuksesta.

Huoneiston luovuttaminen asukkaalle

Huoneistot luovutetaan asiakkaille siivottuina ja puhtailla liinavaatteilla varustettuina ellei toisin ole sovittu. Kaikki sopimuksen mukaiset maksut pitää olla maksettuna, kun huoneisto luovutetaan asiakkaalle. Asiakkalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta kolmannelle osapuolelle ja kaikki huoneistossa olevat on kirjattava Hotellin järjestelmään.

Osaan sopimuksista kuuluu hotellin normaali käytäntöjen mukaiset siivoukset. Pitkäaikaisvuokrauksessa siivous ei pääsääntöisesti kuulu hintaan. Voit erikseen tarkistaa asiakaspalvelustamme kunkin hotellin oman käytännön.

Välityspalkkio / Takuu

 • Hotellivuokrauksessa emme peri välityspalkkiota, ellei sitä erikseen mainita. 
 • Hotellilla on oikeus periä erillinen takuumaksu niin halutessaan.

Puutteet, tupakointi, lemmikkieläimet

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan asunnossa olevista mahdollisista puutteista Lomaasunto.net:in edustajalle tai hotellin respaan viimeistään 48 tunnin kuluessa huoneistoon saapumisesta. Tupakointi on yleisesti kiellettyä sisätiloissa. Lemmikkieläimen pito huoneistoissa on mahdollista vain niissä asunnoissa, joissa se on erikseen sallittua.

Vesi/sähkö/internet

 • Huoneistohotelleissa vesi ja sähkö kuuluvat vuokraan, ellei siitä erikseen mainita.
 • Internet on pääsääntöisesti huoneistohotelleissa. Joillakin on erikseen siitä lisämaksu. Ruuhkatilanteessa emme voi vastata hotellin internetin kaistan laadusta/kapasiteetista. Samaten hotellilla on oikeus rajoittaa internet vain jollekin osalle esim. käytettävissä vain ala-aulaan.

Muutamia ohjeita huoneistoihin liittyen

 • Ole ystävällinen ja ilmoita huoneistossa mahdollisesti esiintyvät puutteet ja epäkohdat ensimmäisten kahden vuorokauden aikana.
 • Jos esim. jokin kone tai laite lakkaa toimimasta, vesihana tai wc vuotaa, ilmoittakaa meille asiasta, niin toimitamme korjaajan paikalle mahdollisimman pian. Ilmoitamme teille ajankohdan, jolloin korjaaja saapuu. Ainoastaan erityissopimuksesta voimme antaa avaimen korjaajalle, vaikka ketään ei olisikaan kotona. Muussa tapauksessa joku huoneiston asukkaista on oltava paikalla silloin, kun korjaaja saapuu. Korjaajamme/ huoltomiehemme ovat luotettavia ja ammattitaitoisia.
 • Vuokralainen maksaa korjauksen, mikäli syynä on vuokralaisen tekemä käyttövirhe. Omistaja maksaa koneesta tai laitteesta itsestään johtuvan vian korjauksen.
 • Mikäli sähköt katkeavat yllättäen, tarkastakaa ensin, että sähkötaulun sulakkeiden katkaisijat ovat ylhäällä. Varmistakaa myös, onko sähkö katkennut koko asuintalosta, jolloin sähkö palaa, kun vika on korjattu. Jokin laite saattaa myös olla epäkunnossa ja näin aiheuttaa sähkön katkeamisen. Jos ette saa selvitettyä sähkön katkeamisen syytä, ilmoittakaa asiasta meille/hotellille, niin autamme teitä.
 • Jokaisessa hotellissa on järjestyssäännöt, joita vuokralaisen tulee noudattaa. Toisin kuin Suomessa, Espanjassa elämisen äänet kuuluvat myöhempään eli äänien kuuluminen naapurista kello 24:00 saakka ei ole epätavallista. Uima-altaan käytöllä on kellonajat. Hissiä eivät saa käyttää alle 14-vuotiaat yksin.

Mikäli teitä askarruttaa jokin asia, voitte kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. Toimipisteemme Ravintola Nuriasolissa on normaalisti avoinna ark. klo: 12.00-18:00 tai voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse. Mikäli puhelinpalvelumme ei vastaa, voitte lähettää meille tekstiviestin / Wasup:n numeroon  +34692170990 tai sähköpostia info@lomaasunto.net

 

NORMAALI VUOKRA HUONEISTO

Asunnon varaaminen

Kun löydätte sivustoltamme asunnon, jonka haluatte vuokrata, lähettäkää asiasta meille kysely. Vastaamme siihen lähettämällä teille sähköpostiin varausvahvistuksen yksityiskohtaisine toimintaohjeineen.

Varattuanne asunnon tulette saamaan sähköpostiinne varausvahvistuksen. Viikon kuluessa vahvistuksesta varaajan tulee maksaa varaus-/takuumaksu, jonka summa ilmoitetaan teille, joko varsinaisessa ilmoituksessa tai saamassanne vahvistusviestissä.

 

Vuokrasopimus

Vuokrasopimus voidaan tehdä niin suomeksi kuin espanjaksikin. Loma-asuntojen vuokra maksetaan yleisimmin koko vuokrakaudelta etukäteen. Pitkäaikaisissa sopimuksissa vuokranmaksu tapahtuu kuukausittain, joka kuukauden 1. päivä.

 

Takuuvuokra

Kaikista vuokrakohteista peritään takuuvuokra, jonka summa riippuu vuokrasuhteen kestosta. Pitkäaikaisissa vuokrauksissa vuokratakuu vastaa yhden – kahden kuukauden vuokraa. Lyhytaikaisissa vuokrasuhteissa takuusumma määräytyy vuokra-ajan pituuden/kohteen mukaan. Takuuvuokra palautetaan asiakkaalle asunnossa tehdyn lopputarkastuksen jälkeen, viimeistään 14 arkipäivän kuluessa vuokrasopimuksen päättymisestä loppulaskujen veloituksen jälkeen. Takuuvuokraa ei voi käyttää viimeisen kuukauden vuokranmaksuun!

 

Varauksen peruuttaminen

Mikäli peruutatte varauksen hyvissä ajoin, viimeistään kolme (3) kuukautta ennen vuokrasuhteen alkamista, palautamme teille 90 % varausmaksusta. Jos peruutus tulee alle kolme kuukautta ennen vuokrasuhteen alkamista, varausmaksua ei palauteta.

 

Huoneiston luovuttaminen asukkaalle

Huoneistot luovutetaan asiakkaille siivottuina ja puhtailla liinavaatteilla varustettuina.  Kaikki sopimuksen mukaiset maksut pitää olla maksettuna kun huoneisto luovutetaan asiakkaalle.

 

Välityspalkkio

 • Vuokra-asunnoista perimme välityspalkkion, joka on 200 €
 • Loma-asunnoissa ei peritä välityspalkkiota vaan se sisältyy viikkovuokran hintaan. Jokaisen huoneiston kohdalla kerrotaan erikseen mikäli peritään välityspalkkio.
 • Alle 1 kk vuokraukset ovat loma-asuntoja ja muut ovat vuokra-asuntoja, ellei toisin mainita.

www.lomaasunto.net sivulla näkyvät vuokra-asuntojen kuukausivuokran hinnat on määritelty vähintään 6 kk. vuokraukseen. Voit kysyä lyhytaikaisen vuokrauksen hintaa meiltä.

 

Puutteet, tupakointi, lemmikkieläimet

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan asunnossa olevista mahdollisista puutteista Lomaasunto.net:n edustajalle viimeistään 48 tunnin kuluessa asuntoon saapumisesta. Tupakointi on yleisesti kiellettyä vuokra-asuntojen sisätiloissa. Lemmikkieläimen pito asunnossa on mahdollista vain niissä asunnoissa, joissa se on sallittua.

 

Loppusiivous- ja liinavaatehuoltomaksu

Loppusiivous- ja liinavaatehuoltomaksu peritään jokaiselta asiakkaalta seuraavasti:

 • Yksiön tai yhden makuuhuoneen huoneiston loppusiivous: 30 €
 • Kahden makuuhuoneen huoneiston loppusiivous: 35 €
 • Kolmen makuuhuoneen huoneiston loppusiivous: 40 €
 • Omakotitalojen ja rivitalojen loppusiivous: Sopimuksen mukaan

 

Vesi/sähkö

 • Loma-asunnoissa vesi ja sähkö kuuluvat vuokraan ellei siitä erikseen mainita.
 • Vuokra-asunnoissa vesi ja sähkö peritään erikseen.

 

Pitkäaikainen asunnonvuokraus

Pitkäaikaisvuokrauksissa teemme määräaikaisen vuokrasopimuksen, jonka kesto maksimissaan on 11 kk. Pitkäaikainen vuokrasopimus on yleensä mahdollista uusia sopimusjakson päätyttyä, mikäli asiat ovat hoituneet mallikkaasti vuokranantajan ja vuokralaisen välillä.

Pitkäaikaisissa asunnonvuokrauksissa vuokralainen maksaa vesi- ja sähkölaskut toteutuneen kulutuksen mukaisesti.

Paikallisen käytännön mukaisesti sähkö- ja/tai vesilaitos ei käy lukemassa mittareita asukkaiden vaihtuessa, eli ensimmäinen tai/ja viimeinen sähkö-/vesilasku arvioidaan muun kulutuksen mukaisesti ja nämä peritään takuuvuokrasta. Mikäli asiakas haluaa erillisen tarkistuksen mittarikulutuksesta, veloitetaan siitä aiheutuvat kustannukset asiakkaalta ( hinta min. 30 €).

 

Muutamia ohjeita vuokra-asuntoihin liittyen

 • Ole ystävällinen ja ilmoita huoneistossa mahdollisesti esiintyvät puutteet ja epäkohdat ensimmäisten kahden päivän aikana.
 • Jos esim. jokin kone tai laite lakkaa toimimasta, vesihana tai wc vuotaa, ilmoittakaa meille asiasta, niin toimitamme korjaajan paikalle mahdollisimman pian. Ilmoitamme teille ajankohdan, jolloin korjaaja saapuu. Ainoastaan erityissopimuksesta voimme antaa avaimen korjaajalle, vaikka ketään ei olisikaan kotona. Muussa tapauksessa joku huoneiston asukkaista on oltava paikalla silloin, kun korjaaja saapuu. Korjaajamme/ huoltomiehemme ovat luotettavia ja ammattitaitoisia.
 • Vuokralainen maksaa korjauksen mikäli syynä on vuokralaisen tekemä käyttövirhe. Omistaja maksaa koneesta tai laitteesta itsestään johtuvan vian korjauksen.
 • Mm. seuraavat pikkuseikat vuokralainen hoitaa itse: ostaa/vaihtaa palaneen lampun, ostaa uuden kaasupullon tyhjän tilalle ja vaihtaa sen. Toki halutessanne autamme teitä näissäkin asioissa, jolloin palvelumaksumme on 25 €/ tunti (min. 1 tunti).
 • Mikäli sähköt katkeavat yllättäen, tarkastakaa ensin, että sähkötaulun sulakkeiden katkaisijat ovat ylhäällä. Varmistakaa myös, onko sähkö katkennut koko asuintalosta, jolloin sähkö palaa, kun vika on korjattu. Jokin laite saattaa myös olla epäkunnossa ja näin aiheuttaa sähkön katkeamisen. Jos ette saa selvitettyä sähkön katkeamisen syytä, ilmoittakaa asiasta meille, niin autamme teitä.
 • Asunnon siivousvälineisiin kuuluu harja, rikkalapio, moppi ja ämpäri. Pölynimuri on vain joissakin huoneistoissa. Jos huoneistossa on imuri, on vuokralaisen velvollisuus huoltaa/ hoitaa sitä oikein.
 • Jokaisessa taloyhtiössä on järjestyssäännöt, joita vuokralaisen tulee noudattaa. Toisin kuin Suomessa, Espanjassa elämisen äänet kuuluvat myöhempään eli äänien kuuluminen naapurista kello 24:00 saakka ei ole epätavallista. Uima-altaan käytöllä on kelloajat. Hissiä eivät saa käyttää alle 14-vuotiaat yksin.

Mikäli teitä askarruttaa jokin asia, voitte kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. Toimipisteemme Ravintola Nuriasolissa on normaalisti avoinna ark. klo: 12.00-18:00 ja puhelinpalvelumme joka päivä 10-22:00. Mikäli puhelinpalvelumme ei vastaa, voitte lähettää meille tekstiviestin numeroon  +34 696 775 671.